acum 5 luni
Maioneză fără ouă: 3 moduri diferite de a înlocui acest ingredient
Cum se fierbe corect carnea de pui pentru supe. Trucuri ca să iasă...
De ce iese checul uscat și se crapă la suprafață. Cele mai frecvente...
Cum faci cei mai buni ardei copți. Secretul ca să îi decojești...
Ingredientul care dă un gust senzațional gogoșarilor murați. Marii...
Trucul pentru a face castane coapte în mai puțin de trei minute....
De ce se pune sare în apa în care fierbem pastele? Puține gospodine...
De ce să nu păstrezi niciodată ouăle proaspete în frigider. E...
Greșeala care strică adesea aluatul de clătite. Secretul ca să...
acum 6 luni
Trucul pentru ca băuturile carbogazoase să nu își piardă acidul....
De ce unii ospătari îți pun lângă cafea lingurița cu susul în...
Trucuri pentru ca gogoșile să nu rămână crude la interior. Secretul...
Ce ingrediente să adaugi la varza murată ca să nu capete un gust...
Secrete pentru cea mai bună plăcintă cu dovleac. Condimentele...