În loc să intri în panică și să alegi orice îți iese în cale, mai bine gândește-te la ceva amuzant care sigur îi va plăcea. Un cadou nu prea serios, nici foarte scump, dar bine ales, cum sunt aceste cadouri amuzante pe Giftforyou. Prietenul tău o să înțeleagă că te-ai gândit la el și se va bucura pentru tot efortul pe care l-ai depus special pentru el. 

Dacă vrei cu adevărat ceva drăguț, știi că este destul de greu să găsești cadoul perfect. Așa că am pregătit pentru tine, (și pentru el), o colecție de idei de cadouri pe care le va aprecia cu siguranță. Și se va distra amuzat când îi povesti dintre câte variante ai avut de ales:

1. O ceașcă care amestecă singură conținutul

Indiferent dacă este băutor de ceai sau de cafea, prietenul tău o se va bucura să scape de corvoada linguriței folosită și murdărită în 2 secunde dar care trebuie spălată, ștearsă și pusă la loc în 2 minute. O cană care amestecă singură va agita tot conținutul din ea, cu o simplă apăsare de buton. 

2. Un breloc inscripționat

Este o amintire frumoasă, ce conține un mesaj personalizat. Fiind realizat din oțel inoxidabil, brelocul este foarte rezistent indiferent prin câte încercări va trece. Poate fi folosit la cheile de la casă, de la mașină ori de la birou dar va avea același efect asupra lui, se va gândi întotdeauna la tine și la momentul în care i l-ai dăruit. 

3. Un decantor pentru vin

Decantarea vinului roșu este un ritual foarte frumos, pe care orice bărbat ar trebui să știe să-l facă. După ce ai încercat prima dată, nu vei mai bea niciodată vinul direct din sticlă, turnat în pahare. Nu contează neapărat gustul și aroma vinului, ci mai degrabă experiența pe care o aduce. 

4. Un set de ustensile pentru grătar

Dacă prietenul tău stă la curte ori îi place să iasă la iarbă verde pentru un grătar cu prietenii, acesta este un cadou atât amuzat dar și foarte util. Conține toate cele necesare pentru ca grătarul să iasă bine, să fie gustos și aromat, iar prietenul tău va fi încântat de echipamentul lui profesionist. 

5. Ochelari de soare RayBan

Ochelarii de soare sunt un cadou perfect pentru orice anotimp. Atât vara cât și iarna îl vor proteja de lumina puternică a soarelui și îl vor face să se simtă ca un actor de la Hollywood. Firma RayBan este una foarte apreciată de clienți din toată lumea, iar produsele sunt de o calitate superioară. 

6. Set coliere cuplu love

Este un cadou cu simbolistică așa ca va trebui să ai siguranța că va fi apreciat. Acest cadou trebuie să fie oferit la momentul potrivit, altfel riști ca momentul să fie unul delicat pentru toată lumea. Setul are un design special, cu două verighete, ce semnifică o legătură puternică între cele două persoane care le vor purta. 

7. Hartă de răzuit Europa

Un cadou ideal pentru o persoană care iubește călătoriile. Harta este acoperită cu o folie gri semitransparentă, dar poate fi răzuită, astfel încât să fie vizibile locurile care au fost deja vizitate. Este un sentiment foarte frumos să te poți uita la o hartă și să ai imaginea vizuală a tuturor țărilor și orașelor pe care le-ai vizitat de-a lungul anilor. De fiecare loc îl leagă o poveste, poate chiar alături de tine, așa ca veți avea ce să povestiți ori de câte ori vă vedeți.