De exemplu, dacă adori mâncarea de la KFC, ar trebui să știi cum se prepară celebrul sos cu usturoi, pe care mulți îl consumă frecvent. Potrivit unui documentar de la Channel 4, se pare că acest sos este făcut din resturi de pui rămase în friteuză și băgate în cuptorul cu microunde.

De asemenea, un fost angajat de la Subway spune că ar trebui să ne ferim de aceste produse, doare nu sunt atât de sănătoase precum par. Acesta ne sfătuiște să evităm Pui Chipotle și Pui Teriyaki. „De ce? Puiului i se acordă o perioadă de valabilitate de două zile. Totuși, lanțul fast-food ține carnea și patru zile.”.

În ceea ce privește burgerii de la McDonald’s, aceștia sunt atât de ultra-procesați încât „nu se strică niciodată”. Totodată, un dietetician – cu numele Elif pe TikTok – a făcut un experiment prin care a arătat că bugerii ținuți în caserole din plastic pot rezista chiar și doi ani.