Ceea ce nu știu însă foarte multe gospodine este faptul că frigiderle au un buton secret, care te ajută să eviți mirosurile neplăcute. 

Este foarte important să ne păstrăm frigiderul curat și lipsit de germeni și bacterii, deoarece aici ne depozităm alimentele, iar microorganismele pot fi dăunătoare pentru sănătatea noastră.

De unde provine mirosul urât din frigider 

Mirosul neplăcut din frigider provine în principal din cauza alimentelor care se strică, precum și a proteinelor animale, a recipientelor prost acoperite și, în general, a acumulării de umiditate care provoacă umezeală și ciuperci.

Să ai un frigider cu un miros plăcut nu înseamnă întotdeauna să folosești produse de curățenie foarte puternice, uneori acest miros neplăcut provine din cauza acumulării de apă în interior în momentul în care orificiul de scurgere se înfundă. 

La cele mai multe tipuri de frigidere există un orificiu care are rolul de a preveni acumularea apei și, odată cu ea, mirosurile neplăcute cauzate de umiditate. Acest "buton mic" se află în interiorul frigiderului, de obicei în interior, în partea de jos.

Atunci când există multă umiditate în frigider, aceasta este expulzată într-un recipient din interiorul aparatului și apoi se evaporă, astfel încât nu trebuie să îl golim "manual", însă, odată cu utilizarea și trecerea timpului, acesta se poate înfundă, astfel încât apa nu mai curge și lasă un miros urât.