Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Marocana

Serveste aceasta tocanita cu quinoa, iaurt grecesc si o felie de lamaie, care sa stinga gustul fierbinte al mirodeniilor.

Metoda de preparare

Toaca ceapa si usturoiul. Curata cartofii si taie-i cubulete.

Caleste ceapa in 2 linguri de ulei, timp de 5 minute. Adauga usturoiul si mai gateste-le impreuna 1 minut. Amesteca in oala paprika, chimionu si restul mirodeniilor inclusiv sarea si piperul. Amesteca pentru 30 de secunde.

Adauga rosiile tocate si supa concentrata de legume. Lasa sa dea in clocot si apoi pune in oala cartofii taiati si nautul scurs din conserva. Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 25-30 de minute pana cand cartofii se inmoaie.

Adauga si spanacul scurs in ultimele 2-3 minute de fierbere. Serveste tocanita fierbinte cu quinoa, lamaie, iaurt si coriandru proaspat tocat.

 Sursa reteta si foto: www.acouplecooks.com