Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C (180 daca e cu ventilatie)  

Prajeste baconul taiat cubulete in uleiul incins intr-o tigaie adanca. Scoate-l intr-un bol. 

Adauga in tigaie cubuletele de dovleac si prajeste-le timp de 5 minute pana se inmoaie si se rumenesc, adaugand frunze de cimbru in ultimul minut de gatire. Scoate-le si pune-le peste bacon.

Scurge uleiul in exces si lasa in tigaie cat sa fie unse si lateralele ei.  Unge fiecare foaie de foietaj cu unt topit si aseaza-o in tigaie. Lasa foietajul sa atarne putin peste margini (taie foaia in exces).

Amesteca feta cu baconul si dovleacul si pune-le peste aluat. Apoi toarna peste ele ouale batute usor amestecate cu smantana, condimentate cu sare si piper.

Pune tigaia pe foc mic si lasa-o asa timp de 5 minute.Baga la cuptor timp de 20-25 minute, pana cand umplutura se incheaga si foietajul este rumen. 

Serveste cu salata de cruditati sau salata verde.

Sursa reteta si foto: www.deliciousmagazine.co.uk