Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

O varianta gustoasa pentru celebrul gazpacho. Poti sa o pregatesti si cu o zi inainte si sa o servesti la pranz.

Metoda de preparare

 Rupe painea in bucati mari, pune-le intr-un bol si acopera cu apa. Lasa-le asa timp de 3 minute pana cand painea se inmoaie. Amesteca migdalele, usturoiul si sarea intr-un robot de bucatarie si toaca-le marunt. Ai grija sa nu trasformi totul intr-o pasta.

Adauga peste ele si painea inmuiata, stoarsa bine de apa. Amesteca de cateva ori pana cand se incorporeaza cu migdalele. Adauga castravetele si mixeaza pana cand acesta se marunteste. Apoi, pune si struguri si mixeaza pana cand se transforma intr-un piure usor lichid. Adauga uleiul de masline si otetul si incorporeaza-le.

Transfera supa intr-un recipient cu capac si adauga apa. Amesteca totul pana se omogenizeaza, adauga sare si piper daca mai e nevoie. Pune supa la frigider timp de cel putin o ora. Serveste-o cu chives sau ceapa tocata marunt.