Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Singura reteta de spanac de care vei avea nevoie in primavara asta. E savuroasa, usor de facut si are o multime de beneficii pentru sanatate.

Metoda de preparare

Pune spanacul intr-o oala cu apa care fierbe doar un minut, apoi pune-l in apa rece ca sa-i nu se gateasca in continuare. Stoarce bine spanacul de apa si marunteste-l cu un cutit sau in robotul de bucatarie.

Topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si soteaza-le pana se inmoaie, aproximativ 4 minute. Adauga faina ca sa faci o pasta. Mai lasa 1 minut pe foc, dupa care adauga si laptele.

Adauga apoi parmezanul, amesteca, adauga spanacul, piperul alb si area si mai lasa 1-2 minute pe foc.

Serveste cat e fierbinte. Avand in vedere ca este una din garniturile de baza din steakhouse-uri, iti propunem sa-l savurezi alaturi de o friptura suculenta.