Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Spalam fasolea si taiem coditele. Punem apa la fiert pentru paste cu putina sare. Cand fierbe tare turnam pastele impreuna cu fasolea. Eu am ales niste paste care se fac repede, 9 minute si am putut sa le fierb impreuna cu fasolea. Si ea e gata tot cam pe acolo. Daca alegeti paste care sunt gata in 15 minute puteti adauga fasolea la inceput si o scoateti prima sau la final si o scurgeti impreuna cu pastele. Stropim pastele cu ulei de masline, amestecam bine si lasam la racit intr-un bol separat. Fasolea o turnam intr-un castron cu apa foarte rece sau cu gheata ca sa se opreasca din fiert si sa-si pastreze culoarea. Apoi o taiem in cate 3-4 bucati. Telemeaua o taiem cubulete. Le adaugam peste paste. Amestecam bine. Radem si coaja de lamaie. Gata! Servim in boluri sau farfurii putin adanci. Bon appétit! Acesta este blogul meu unde gasiti reteta. - . Multumesc!
 

O reteta trimisa de Cristina Mehediteanu de la anasonculapte.ro.