Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Este o impreunare placuta de texturi crocante si moi, de gusturi sarate si usor acide. Poate fi o granitura perfecta, dar si o masa ca atare, daca esti vegetarian.

Metoda de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie. Rupe cu mana frunzele de cimbru in tigaie si prajeste-le cateva secunde. Pune deoparte.

Rade coaja de la lamaie, apoi stoarce lamaia si amesteca sucul cu otetul.

Rupe buchetelele de conopida si taie-le in doua sau in patru pe cele mari. Feliaza subtire feniculul. Scurge fasolea fiarta sau din conserva. Toaca marunt chives si patrunjel. Amesteca toate ingredinetele impreuna cu uleiul aromat intr-un bol mare.

Adauga branza feta, apoi zeama de lamaie. La final condinementeaza cu sare si piper.

Sursa reteta si foto: The Kitchn