Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Pregateste vinegreta:

Amesteca frunzele de la legatura de busuioc cu uleiul, sucul de lamaie, otetul si mustarul intr-un blender. Condimenteaza cu sare si piper, acopera si pune la rece.

Pregateste rosiile:

Cresteaza cu un X rosiile in partea opusa coditei. Scufunda rosiile timp de 30 de secunde  intr-o oala cu apa clocotind. Scoate-le pe o farfurie si curata-le de coaja, lasand codita intacta.

Taie un capac la baza rosiei si scobeste interiorul rosiilor.  

Amesteca mozzarella taiata cubulete su busuiocul tocat si umple cu ele rosiile curatate. Pune la rece.

Pentru servire:

Intoarce fiecare rosie pe o farfurie si serveste cu vinegreta de busuioc pusa intr-un pahar mic.

Sursa reteta si foto: Epicurious