Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana
Metoda de preparare

Dizolvati cubul pentru mancare in 850ml apa clocotita.

Adaugati cipercile si lasati-le sa fiarba timp de 30 de minute.
Intre timp, incingeti uleiul de masline intr-o tigaie. Adaugati orezul pentru risotto si lasati-l pe foc timp de doua minute pana cand devine translucid.

Adaugati ceapa si dovleacul, taiate cubulete. Amestecati continuu timp de 3minute. Turnati vinul si apoi adaugati ciupercile. Lasati pe foc 20 – 25 minute, adaugand supa daca este nevoie, din cand in cand.

Cand orezul a devenit cremos, adaugati Parmigiano Reggiano ras.

Amestecati si mai lasati pe foc 2-3 minute.

Serviti cald, cu mult Parmigiano Reggiano ras deasupra.

(P) Citeste totul despre Parmigiano Reggiano - Adevaratul Parmezan