Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. In bol punem ligura de mascarpone, lingura de iaurt, taiem fin firele de chives si marar, omogenizam si umplem rosile cherry care in prealabil au fost scobite.

2. Incingem o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si punem la prajit, fileul de somon, care in prealabil a fost asezonat.

3. Taiem biscuiti de pasca, in patratele, cat pentru o imbucatura. Punem fileul de somon pe pasca, radem coaja de lime, si o frunzulita de salvie. Asezam pe platou

4. Curatam ciupercile, asezonam cu sare si piper, punem un pic de unt pe fiecare, tocam fin jambonul, si il punem la fiecare ciupercuta, radem cascavalul peste el si le dam la cuptor.

5. Tocam ardeiul gras, capia si cel iute in cubulete; tocam ceapa fin si sotam rapid. Punem pe fiecare felie de prosciutto cate o lingurita de legume sotate si rulam.

6. Taiem din bagheta 3 felii cat pentru o imbucatura, le dam la cuptor, le ungem cu un pic de unt, asezam pe un capat o lingurita de icree si ornamental asezam langa un pic de salata radichio taiata fin.