Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se pune homarul la fiert cu ceapa, morcovul si telina si se lasa cam 3-4 min. Ii scoatem homarului carapacea de pe coada si clesti, iar carnea o tragem in tigaie cu putin ulei, sare, piper si usturoi, apoi se stinge cu vin.

La final se adauga smantana si lasam sa fiarba 1 minut. Morcovii baby se dau in clocot si se scot in apa cu gheata. Apoi ii tragem la tigaie cu ulei, cimbru, sare si piper. Avocado se face piure cu blenderul, amestecat cu un catel de usturoi, zeama de lamiae, sare si piper.

Ciupercile se trag la tigaie in ulei de masline cu sare si piper, cimbru si rozmarin si putin usturoi. Pe o farfurie adanca se pune sosul de smantana, apoi se adauga baby morcovul, carnea de homar peste morcovi, avocado peste homar si ciupercile infipte in piureul de avocado. Cateva floricele de creson se folosesc pentru ornat.