Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Lista completa de ingrediente si modul de preparare le gasiti mai jos.

Metoda de preparare

Rulou din muchi de vita cu sparanghel

  • 100 g muschi de vita
  • 100 g sparanghel doar varfurile
  •  2-4 fire rozmarin
  • Sare si piper
  • 2- 3 fire cimbru 

Ciuperci cu crema de branza  capra

  • 1 bucata ciuperca plarie
  • 50 g branza de capra
  • 2-3 lg smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 fire  de marar
  • 3 fire chivas
  • Sare si piper

Praz umplut cu ficatei

  • ½ praz
  • 150 g ficatei
  • 2 linguri de smantana
  • 2 fire cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • Sare, piper
  • 50 ml ulei de masline.

Sos olandez

  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de apa
  • ½ lamie
  • 50 g unt
  • Sare si piper

Mod de preparare:

1. Rulou muschi vita
Sparanghelul se fierbe al dente. Muschiul de vita se frige pe gril 3 min pe o parte, 3 min pe o parte. Cand sparanghelul este al dente se scoate in apa cu gheata. Dupa care se trage in unt cu sare, piper si usturoi  si cimbru. Muschiul se da cu sare, piper si rozmarin. Muschiul se face mediu, apoi se lasa la odihna 5-10 minute. Se taie fasii subtiri, se pune sparanghelul si se ruleaza .

2. Ciuperci cu crema de branza
Palaria se spala si se lasa sa se usuce. Se frige pe tigaia grill. Pasta de branza se face in felul urmator: se amesteca in blender branza, smantana, mararul, sare, piper, usturoiul , frunze de ceapa verde.

3. Praz umplut cu ficatei
Prazul se taie rondele de 5 cm. Pasta de ficat: Ficateii se trag in unt cu cimbru, sare, piper, usturoi. Cand sunt gata se pun in blender si se mai adauga smantana. Se pune compozitia in pos si se umple prazul. Prazul se da la cuptor 15 minute la 200 grade.

4. Sos olandez
Se pune intr-un bol galbenusurile cu apa dupa care se bat bine . Dupa ce sunt omogenizate bine se pun la bain-marie. Si amesteca bine pana incepe a se ingrosa. Se iau de pe foc si se adauga lamaia si untul si sare.