Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Mayla are 22 e ani si lucreaza ca superviser in restaurantul tatalui sau de mai bine de 10 ani. Tanara le-a marturisit juratilor ca isi doreste sa castige increderea tatalui si sa ajunga chef. Ea a reusit sa stranga doi de "DA" si sa treaca in etapa urmatoare.

Metoda de preparare

Intr-o tigaie punem ceapa, ulei de masline si orez. Facem reductie de vin alb, iar apoi adaugam apa cat sa acopere orezul pentru a ramane al dente. In alta tigaie punem ulei de masline, usturoi, dovleceii taiati juliene impreuna cu capetele de la creveti, care dau gust. Dupa ce se calesc ingredientele, se face reductie de vin alb si adaugam orezul. Adaugam supa si lasam sa fiarba.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam sofranul si foarte putin colorant alimentar galben. Pentru a face crevetii punem intr-o alta tigaie unt si ulei de masline, adaugam crevetii si ii condimentam cu sare si piper, facem reductie de vin alb, adaugam putina supa, dupa care stingem preparatul cu lamaie, adaugam sofranul si foarte putin colorant alimentar. Pentru a face preparatul mai cremos, adaugam foarte putina smantana vegetala.

Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.