Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in bucatele mici si se pun la fiert cu sare pentru aprox 7-10 min. Se toaca jumatatea de ardei, jumatate din legatura de chives si cascavalul in bucatele mici. In momentul in care cartofii sunt fierti, se scurg de zeama foarte bine si se adauga aceste ingrediente in oala . Se zdobesc cartofii fara a se strivi foarte bine, se lasa bucatele intregi . Se adauga 2 linguri de faina in compozitie, untul si sare si piper dupa gust. Se aseaza oala deoparte si se asteapta sa se raceasca. 

Intr-o oala cu apa fierbinte se adauga sare si cand a clocotit se pune si sparanghelul pentru 3-5 minute maxim , se scaoate sparanghelul si se pune in apa rece pentru a se opri fierberea. Intr-o tigaie alaturata se adauga 1 lingura de ulei de masline si se pune sparanghelul, peste care se pune sare si piper. Se lasa pe foc aproximativ 2 minute . Dupa ce au fost spalate rosiile chery, se adauga pe grilul incins pentru a se coace uniform pe toate partile . 

Se incinge o tigaie cu strat neaderent si se fac chiftelute din compozitia de mai sus, dupa care se pun in taigaie. Se intorc in momentul in care au devenit aurii pe ambele parti. Dupa ce s-au gatit cele 3-4 bucati, se pun pe un servetel pentru a absorbi din grasimea in exces. Intr-o tigaie alaturata se face o omleta din cele 3 oua, cu sare si piper. 

Pe grilul incins deja se plaseaza un dreptunghi de somon si se intoarce pe toate cele 4 parti maxim 10 secunde pe fiecare parte .