Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Coastele de porc se freaca bine cu sare si condimente, se toarna mustul peste ele si se pun peste noapte la frigider bine acoperite. A doua zi se baga la cuptor la 140 grade timp de 2 ore si jumatate, acoperite cu folie si le intoarcem la jumatate de ora, dupa 2 ore jumatate le ungem cu pensula cu sos barbeque le lalsam la 200 grade timp de 15 min. Iar dupa alte 15 min le mai ungem inca o data.

Sos barbeque: bulion, sos soia, sos brun, ardei afumat, ceapa deshidratata, melasa, miere, sare, piper)

Tocam o varza rosie si una alba, o frecam cu sare, incingem uleiul de masline si adaugam varza. O calim aproximativ 10 min si intre timp adaugam otet, putin zahar, piper dupa gust. Cartofii se fierb in coaja, se curata, se piseaza cu furculita se adauga cimbru sare si unt si se dau la cuptor 20 min. Dupa ce se racesc putin se modeleaza dupa cum doriti si se dau prin ceapa deshidratata.

Se face un sos alb din unt, o lingura de faina, lapte, coaja de lamaie, suc de lamaie dupa gust, se ingroasa pe foc dupa care se toarna peste cartofi. Merele verzi se curata si se taie rondele, se pun in tigaie cu unt si putin zahar brun pana se caramelizeaza iar la sfirsit adaugam tarhon verde tocat.
 

Tags: Mimi Nicolae