Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

In primul rand tai pieptul de pui pe jumate, in jumatatile rezultate fac cate un buzunar pentru a fi umplut .
Pentru umplutura zdrobesc branza de capra , tai crengutele de rozmarin, le amestec intr-un bol cu putin piper, dupa care umplu pieptul de pui si il inchid cu cateva scobitori.Pentru crusta, maruntesc patrunjelul, de asemenea mugurii de pin si migdalele, parmezanul il dau prin razatoare,  le amestec cu untul, iar dupa imbrac pieptul de pui deja uns cu ulei de masline si bag puiul la cuptor .

Pentru piure pun  ardeiul la copt,dupa il pun sub un jet de apa rece pentru a se curata mai bine, dupa ce il curat il tai in bucati mai mici pentru a fi pus in blender alaturi de morcovul fiert taiat in patratele, alaturi de acestea pun si catelul de usturoi, le blendez, iar cand sunt gata pun sare, piper si curry dupa gust.

Pentru sosul de cafea,fac o pasta dintr-o lingura de faina cu 1 lingura de unt le amestec bine si le las cateva minute la frigider, ne trebuie si putina supa asa ca pun la fiert apa in care adaug cubul de condimente de pui,   pun tigaia la inchins dupa adaug  laptele si incorporez usor cate putin din pasta de unt pana se omogenizeaza.Adaug supa de pui, smantana de gatit, boabele de mustar si amestec pana incepe sa se ingroase, dupa asta adaug si espresso-ul si cafeaua.
In final dupa ce am terminat totul urmeaza sa le aranjez pe farfurie.