Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana

Chef Florin Dumitrescu a impartasit cu fanii lui de pe Facebook o reteta simpla si usoara de paste carbonara. 

 

 

Metoda de preparare

Intr-o tigaie se prajeste baconul taiat cuburi. Adaugati in tigaie cate un polonic de apa din oala in care fierbeti pastele!

Parmezanul trebuie sa fie ras, iar galbenusul pregatit! Culoarea sosului din tigaie trebuie sa fie usor maronie, pana puneti pastele, iar baconul destul de crocant.

Puneti spaghetele in tigaie, amestecati, opriti focul, puneti parmezanul, amestecati, galbenusul il spargeti in tigaie si amestecati, puneti inca o lingura de apa fierbinte din oala in care ati fiert pastele, macinati piper proaspat si puneti in farfurie!

Pofta buna si daca reusiti sa respectati ce v-am spus nu mai aveti nevoie de smantana!
 

Sursa: www.facebook.com/chefflorindumitrescu