Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Acest quiche fara crusta din aluat este la fel de gustos si aratos. Este apreciat pentru ca are mai putini carbohidrati decat unul clasic. Il poti manca in orice moment al zilei, chiar si cand s-a racit.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C. Tapeteaza o tava de copt cu hartie pergament si pune la copt, timp de 25 de minute, cubuletele de dovleac, condimentate cu piper.

Intre timp, incinge o tigaie la foc mediu si unge-o cu putin ulei. Caleste prazul timp de 5 minute pana se inmoaie. Adauga usturoiul, apoi spanacul si gateste-le impreuna timp de 4 minute. 

Tapeteaza un vas de copt ( 26 x 16cm) cu hartie de copt. Pune la baza vasului bucatelele de dovleac copt, apoi amestecul cu spanac si praz.

Bate ouale, albusurile si laptele si toarna totul peste legumele din vas. Presara ricotta deasupra. 

Coace timp de 20 de minute si dupa ce scoti quiche-ul din cuptor presara frunzele de busuioc proaspat.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au