Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica
Metoda de preparare

Amesteca intr-un bol carnea de porc cu uleiul de susan, sosul de soia, amidonul, zaharul si jumatate din usturoi. Lasa-le sa stea asa timp de 15 minute.

Incinge un wok pe foc mare. Adauga 1 lingura ulei si invarte wokul, astfel incat sa ajunga ulei si pe peretii tigaii.  Adauga prazul si gateste-l 1 minut. Scoate-l pe o farfurie.

Unge din nou peretii wok-ului cu ulei si adauga amestecul de condimente si carne de porc, impreuna cu restul de usturoi. Gateste la foc mare timp de 2-3 minute pana cand carnea de proc se rumeneste bine.

Adauga inapoi prazul in wok si gateste-l impreuna cu carnea inca un minut.

Sursa reteta si foto: Saveur