Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Cu doar sase ingrediente poti face cele mai gustoase placinte cu carne.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C.

Caleste ceapa in ulei la foc mediu, timp de 3-4 minute. Adauga carnea tocata de vita si caleste-le impreuna timp de 5-6 minute pana cand carnea se rumeneste.

Incorporeaza sosul de paste si lasa sa dea in clocot. Apoi, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 9-10 minute. Transfera carnea intr-un bol si lasa-o sa se raceasca un sfert de ora.

Imparte carnea in 6 vase de ceramica mici, termorezistente. Taie aluatul de placinta decongelat in 6 patrate. Unge marginile vaselor cu ou batut si aseaza deasupra carnii patratele de aluat. Unge-le cu ou si inteapa-le din loc in loc cu un cutit.

Pune toate vasele pe o tava si coace placintele la cuptor timp de 12-15 minute.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au