Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Fierbem pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe pachet.

In timp ce acestea se fierb, pregatim fructele de mare. Incingem uleiul intr-o tigaie. Adaugam usturoiul zdrobit, vinul, ardeiul iute si amestecam.

Dupa 30 secunde – 1 minut punem rosiile cherry taiate in sferturi (sau jumatati) si fructele de mare.

Lasam pe foc sa fiarba, amestecand din cand in cand, pana se incing bine fructele de mare (in jur de 4-5 minute). In acest moment adaugam smantana, lasam la foc mic inca 2 minute,avand grija sa condimentam cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.

Scurgem pastele de apa, le punem intr-un castron, apoi adaugam fructele de mare si amestecam pana se omogenizeaza.
Presaram patrunjel verde, proaspat tocat si servim imediat, cat sunt inca fierbinti.