Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Aceste sandvisuri arata demential si sunt un mod excelent de a-ti incepe ziua. Si ce e mai important, sunt foarte usor de facut acasa.

Metoda de preparare

Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. 

Construieste fiecare sandvis in felul urmator: ia o felie de paine, pune deasupra branza, sunca si iar branza. Fa o gaura prin straturile de sunca, branza si paine si elimina cercul. Apoi, acopera totul cu o alta felie de paine. 

Unge ambele parti ale sandvisului cu unt. 

Intre timp, pune ulei la incins intr-o tigaie de fonta, la foc mediu-scazut. Aseaza sandvisurile in tigaie cu gaura in jos si da focul la mic. Gateste pana se rumeneste, adica 3-4 minute. 

Intoarce sandvisul pe partea cealalta si sparge ouale in gauri. Transfera tigaia in cuptor si coace pana se gateste oul, undeva intre 10 si 12 minute.

Sursa: www.buzzfeed.com