Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Amesteca rosiile cu 1 lingura de ulei si piper pe o foaie de copt. Pune-le la copt, amestecandu-le din cand in cand, pana se usuca putin si se caramelizeaza. Scoate rosiile si lasa-le sa se raceasca.

Incalzeste restul de ulei si salamul intr-o tigaie, la foc mediu, timp de 5 minute. Apoi, ia salamul si pune-l pe niste servetele din hartie, ca sa scoti astfel excesul de ulei. Sterge tigaia si adauga untul, la foc mediu. Sparge ouale, amestecate cu sare si piper. Adauga rosiile, salamul, mozzarella si jumatate din cantitatea de busuioc. Dupa ce ai pus-o pe platou, decoreaz-o cu restul de busuioc.

Sursa: Saveur.com