Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Dupa ce se spala si li se indeparteaza coditele, se taie capsunile in sferturi.

Se introduc toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana se formeaza o pasta omogena. Singura la care trebuie sa aveti grija este apa, pe care e mai bine sa o turnati putin cate putin si nu toata in acelasi timp.

Se toarna compozitia in forme de inghetata si se lasa la congelator pentru cateva ore, pana se intareste. Sfatul nostru este sa faceti inghetata seara si sa o lasati la congelator peste noapte. In felul acesta este mult mai usor sa rezistati tentatiei de a o scoate de acolo inainte de a fi gata :).

Cand scoateti formele din congelator, incercati sa le tineti timp de cateva secunde sub un jet de apa calda. O sa puteti scoate mult mai usor inghetata din forme.

Tips&Tricks: Daca va place sa simtiti bucatile de fructe in inghetata, puteti pasa capsunile cu ajutorul unei furculite.