Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Marocana
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 160C.

Gateste carnea de miel intreaga, timp de 3 minute in uleiul incins, pe foc mare, pana cand se rumeneste pe toate partile. Scoate-o pe un platou.

Da focul mai mic si gateste in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul, timp de 3 minute, pana cand ceapa se inmoaie. Adauga chimionul, ghimbirul, paprika si scortisoara si gateste 1 minut.

Pune inapoi carnea de miel, cubul de concentrat, apa si feliile de gutuie. Lasa totul sa dea in clocot. Ia de pe foc si acopera vasul cu o folie de aluminiu.

Pune la cuptor timp o ora si jumatate.

Descopera vasul si picura mierea. Mai lasa la cuptor inca 30 minute, pana cand gutuile si carnea de miel sunt moi.

Lasa mancarea sa se raceasca timp de 15 minute. Presara coriandrul tocat si serveste imediat cu cuscus.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au