Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Intr-o tigaie, in care adaugam doar cativa stropi de ulei extravirgin de masline, tragem crevetii timp de 2 minute pe ambele parti. Ii scoatem si ii punem de o parte, iar in tigaia incinsa adaugam rosiile cherry taiate pe jumatate, presaram putina sare si lasam timp de 2-3 minute cat sa lase putin suc.

Adaugam si legumele „bambino” : broccoli, morcovi si fasole verde. Adaugam un strop de sare si le lasam la sotat timp de 2 minute amestecand din cand in cand.

Ca tusa finala adaugam peste legume cativa stropi de fume de peste. Pe farfurie, in mijlocul ei, asezam un cerc de metal in care vom adauga pe rand ingredientele: mai intai legumele si apoi crevetii.

Scoatem cercul din metal, iar in jurul preparatului montat stropim farfuria cu mix de ulei extravirgin de masline si busuioc.

Tags: creveti, legume