Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Sud-americana

Un cocktail simplu facut cu doar cateva ingredinete, care pastreaza savoarea fructelor topicale. Este inspirat de Insula Pinilor, a doua cea mai mare insula a Cubei, unde atunci cand sezonul grepfrutului este in toi, acest cocktail depaseste in faima orice alta combinatie.

Metoda de preparare

Pune sucul de rodii si zaharul la fiert intr-o oala si lasa-le sa dea in clocot, amestecand pana cand zaharul se topeste.

Lasa sa fiarba timp de 5 minute, pana cand cantitatea de lichid se reduce la un sfert.  Lasa siropul sa se raceasca.

Toarna 2 linguri de sirop, 115ml rom si 60ml suc de grepfruit intr-un cocktail shaker. Umple cu gheata si agita bine.

Strecoara in 2 pahare de Martini si repeta operatiunea pentru a mai pregati doua cocktailuri.

Sursa reteta si foto: Bon Appetit