Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Americana
Metoda de preparare

Pentru piersicile in brandy:

Intr-o tigaie medie pune brandy-ul, zaharul, 60ml sirop de artar si apa. lasa-le sa fiarba la foc mic pana cand zaharul se dizolva.

Pune feliile de piersica intr-un bol si toarna deasupra lor siropul.Lasa-le asa timp de 30 minute.

Pentru clatite:

Amesteca intr-un bol cele doua tipuri de faina, praful de copt, un praf de sare, un praf de scortisoara si un praf de nucsoara.

Intr-un alt bol amesteca iaurtul cu 60ml sirop de artar, oul si untul. Adauga ingredientele umende peste cele uscate si amesteca bine.

Incinge o tigaie mare si pune cate un polonic din aluat de clatite. Gateste-le cateva minute pe fiecare parte.  Serveste-le cu piersicile pregatite si frisca.

Sursa reteta si foto: Honest Cooking