Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Americana

Aceste briose sunt o sursa de Vitamina E, datorita germenilor de grau. Sunt foarte bune cand sunt calde, dar le poti face si cu zi inainte si le poti reincalzi.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 190C.

Ameteca faina cu germenii, merisoarele, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara, un praf de sare si un praf de nucsoara.

Bate intr-un bol ouale cu zaharul brun, sucul de lamaie, coaja de lamaie si uleiul. Adauga-le pste amestecul de ingrediente uscate si incorporeaza-le.

Unge o tava de briose de 12 portii (sau poti sa o pregatesti cu hartii speciale). Pune aluatul si pesara deasupra zaharul brut. Coace briosele timp  de 17 minute. Serveste-le calde cu ceai sau cafea.

Sursa reteta si foto: My Recipes