Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Americana

O reteta clasica de biscuiti moi si gustosi cu bucatele apetisante de ciocolata.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 180C. 

Freaca untul moale cu zaharul, pana cand devine aerat ca o spuma. Adauga sarea, extractul de vanilie si ouale si mixeaza timp de 1 minut pana cand toate ingredientele se incorporeaza.

Adauga faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza. Adauga chipsurile de ciocolata si amesteca de cateva ori in aluat.

Pregateste o tava cu hartie de copt si pune cate o lingura de aluat la distanta de 2cm.

Coace biscuitii timp de 8-10 minute pana cand incep sa se rumeasca pe margini, dar mijlocul este inca moale. Scoate-i sa se raceasca pe un gratar. 

Se pot pastra bine pana la o saptamana intr-un recipient inchis etans.

Sursa reteta si foto: Martha Stewart