Nutritionistul Corina Zugravu a explicat pentru Mediafax care sunt alimentele de care avem cea mai mare nevoie in aceasta perioada. 

"Din produsele de sezon, absolut toate legumele si fructele sunt exceptionale, cu o nota maxima pentru ardeii rosii si gogosari, spanac si broccoli, nuci, fructe de padure de sezon - catina, porumbe si macese - si strugurii negri. Dintre produsele straine, avocado si ceaiul verde sunt exceptionale si trebuie folosite cat mai des", a explicat ea.

"In orice sezon, pentru mentinerea unui tegument sanatos este bun iaurtul, un concentrat mineralo-vitaminic adevarat. Aceeasi mentiune pozitiva poate fi facuta si pentru peste, care este bogat in grasimi sanatoase omega 3".

De evitat, sunt urmatoarele alimente: painea alba, sarea in cantitati mari, alcoolul in exces, bauturile energizante, fumatul, alimentele conservate, fezandate, fermentate in exces si mezelurile care, in timp, pot conferi pielii un aspect tern.