Emanuel Cîrstea prepară clătite americane (pancakes) cu chutney de mere. Chutney-ul este un sos delicios care poate să fie gătit în mai multe combinații: poate să fie dulce-acrișor, dulce–picant sau dulce-acrișor-picant.

Cheful nostru optează pentru clătite cu chutney-acrișor-picant cu mere. Potrivit lui Emanuel, tu poți să înlocuiești merele cu gutui, cu pere sau cu orice are textura mărului. Oricum, pe tot parcursul filmării, chef Emanuel îți arată rețeta clasică, dar îți spune și o mulțime de secrete care îți oferă libertate și încredere în bucătărie, orice ai pregăti. 

Nu degeaba gazda de la ShARE în BUCATE e un adevărat artist, pasionat și de muzică și de gastronomie.  
 
Absolovent al Școlii de bucătari a HORECA School,  Emanuel a lucrat ca bucătar la un cunoscut restaurant din București. Cu o poveste de viață spectaculoasă, anul acesta Emanuel este parte a celui mai ambițios proiect al www.protvplus.ro, Viață Bate Vlogul, sezonul 2, alături de 12 dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România.
 
După succesul episodului sau, Emanuel este hotărât să ducă pasiunea sa la un alt nivel și, împreună cu cea mai mare platforma video românească, www.protvplus.ro a început emisiunea de cooking, în care cele mai gustoase preparate sunt pregătite cu un minimum de efort.

FOTO: SHUTTERSTOCK