Pașii pentru realizarea unui crumble gustos îi vedeți în video-ul de mai jos, unde veți afla cât de simplu e să fiți și voi Chefi Patiseri în propria bucătărie. Așa cum vă garantează Emanuel, gazda voastră de la ShARE ÎN BUCATE, singurul lucru mai dificil în prepararea acestei prăjituri delicioase este așteparea ca aceasta să fie gata în cuptor! Durează cam 30 de minute! 

Deși rețeta e una britanică, Emanuel recunoaște că îi amintește de o prăjitură pe care mama lui o pregătea în copilărie: prăjitura Mimoza. 

 

De la cea mai simplă supă cremă până la cel mai gustos burger de vită, pe toate înveți să le pregătești dacă te uiți la ShARE ÎN BUCATE! Chiar dacă tu ești bucătar începător! Emanuel Cîrstea e cel care îți arată cum să gătești ceva fabulos cu ingrediente simple, pe care cel mai probabil tu le și ai prin casă. 

Absolovent al Școlii de bucătari a HORECA School,  Emanuel a lucrat ca bucătar la un cunoscut restaurant din București. iar pentru platforma video românească www.protvplus.ro a început emisiunea ShARE ÎN BUCATE, un show de cooking în care cele mai gustoase preparate sunt pregătite cu un minimum de efort.

FOTO: SHARE ÎN BUCATE