Vesel, activ si alert: asa se descrie V for Verde a doua zi dupa eveniment. Bunatatile raw si gatite s-au topit de pe platourile de degustare, iar cosmeticele si produsele organice si-au gasit culcus in pungutele de luat acasa.

Toti cei care au pozat alaturi de bicicleta proprie s-au inscris automat in cursa pentru premiul oferit de Biciclete Pegas: un cosulet de rachita pentru biciclete. Marti, 2 octombrie toate informatiile legate de participarea la concursul de frumusete pentru biciclete vor fi disponibile pe website-ul vforverde.ro si pe profilul de facebook V for Verde.

Cei peste 1.000 de vizitatori s-au putut inscrie si la tombola V for Verde. Castigatorii vor fi selectati din biletele de tombola inregistrate prin tragere la sorti, iar numele acestora vor fi anuntate pe website-ul vforverde.ro si pe pagina oficiala de facebook a targului in data de 4 octombrie 2012.

Premiile care pot fi castigate sunt:
- o rochie unicat semnata Mariana Marin
-  un tricou serie limitata “verde” semnat Mandra Chic
- un recipient pentru lichide de 1L marca Tupperware
- 2 portii de desert divin la Casa Satya

V for Verde incepe acum sa se pregateasca pentru editia de primavara, care va fi si mai colorata, si mai diversa, si mai ambitioasa. Urmariti-ne pe website si facebook pentru a fi la curent cu targul mintilor deschise si pentru a invata cum sa va bucurati de viata.