ACESTA ESTE UN ARTICOL PUBLICITAR

Coca Cola Zero, preferata mai ales de cei interesati sa reduca aportul zilnic de calorii, contine pana la 99% apa. Aromele, singurele tinute in continuare la secret, sunt naturale si nu contin conservanti.

Cafeina variaza intre 24 mg - 32 mg pentru o porție de 250 ml, semnificativ mai putina decat cea din aceeasi cantitate de cafea prajita.

O sticla de 250 ml de Coca Cola Zero asigura 38 mg de fosfor, cel care-i da gustul usor intepator. In Uniunea Europeana, doza zilnica recomandata pentru acest mineral, in cazul adultilor, este de 700 mg.

Indulcitorii hipocalorici sunt cei care-i dau gustul dulce. Coca Cola Zero foloseste o combinatie de aspartam, ciclamat de sodiu şi acesulfam-K, toti siguri pentru consum in UE.  Coca Cola Zero nu contine calorii.

Citratul de sodium, folosit in multe alimente si bauturi in intreaga lume, ajuta la reglarea aciditatii.

Caramelul E150d este cel care-i confera culoarea inchisa distinctiva si este aprobat pentru utilizare in UE.

Coca-Cola clasica inseamna peste 85% apa. Are doar arome naturale si nu contine conservanti adaugati. Bulele sunt formate doar din carbon si oxigen si, in consecinta, nu contin calorii. Pana sa luati prima inghititura, majoritatea dintre ele se raspandesc in aer, ramanand acel gust efervescent perfect.

Sucroza (zaharul) asigura gustul dulce. O portie de 250ml contine aproximativ 27g de zahar.

Continutul de cafeina, acidul fosforic si colorantul Caramel E150d e acelasi ca si in Coca Cola Zero. Si nu in ultimul rand, Coca-Cola contine fericire. 56% dintre oamenii din 16 tari au declarat ca gustul acestei bauturii racoritoare ii face sa zambeasca.