Ei au dat si cateva sfaturi barbatilor din Romania care vor sa-si surprinda partenerele intr-un mod placut:

Sorin Bontea: Tinand cont ca este Ziua Femeilor, ele au voie sa manace orice le place. Daca in timpul anului tin dieta sau sunt mai stricte, de 1 si 8 martie au voie sa se rasfete cu orice le place. Eu daca ar trebui sa gatesc pentru sotia mea de 8 martie, as tine cont in primul rand de preferintele ei. I-as gati, de exemplu, un cheesecake cu topping de capsuni si ciocolata. 

Catalin Scarlatescu: In primul rand le-as ruga sa aleaga sa nu stea acasa. Mai ales de 1 si 8 martie, femeile trebuie sa plece oriunde vad cu ochii si neapart singure, fara barbati. 8 martie e team-buildingul femeilor. 

Florin Dumitrescu: Eu le-as da mai degraba un sfat domnilor. Important e ca ei sa le surprinda pe doamne cu ceva deosebit. Poate fi, de exemplu, un meniu gatit de ei, care sa contina retete de la ”MasterChef” sau din restaurantele lor preferate. Cu siguranta doamnele se vor simti speciale daca partenerii lor vor depune efortul de a le gati de ziua lor.

Iar pentru doamne, deserturile ideal sunt... 

Sorin Bontea: Le-as recomanda surf and turf, un preparat rafinat care combina apa si pamantul, fructele de mare cu carnea de vita.

Catalin Scarlatescu: Le recomand doar restaurante fancy, cu mancare haute couture. In zile speciale, le sfatuiesc sa aleaga ceva ce nu mananca in mod obisnuit, preparate speciale, cum sunt scoicile St. Jacques, de exemplu. Neaparat le recomand sa aleaga un vin cu bule, adica sampanie sau prosecco, si sa nu consume bauturi tari, wine-barurile sunt la moda acum si sunt mult mai rafinate si mai indicate pentru doamne si domnisoare. Si le mai vand un secret: combinatia de oyster cu fructul pasiunii este ecuatia perfecta, este un big bang culinar, daca vreti.

Florin Dumitrescu: Le recomand sufleuri de ciocolata cu fructe exotice, dulceturi de fructe exotice, cupcakes colorate sau cocktailuri fine, cum ar fi pina colada.