“M-am saturat sa tot poftesc la muraturile de acasa si sa dau iama in ele la fiecare vizita in Romania, asa ca am decis sa fac muraturi…la Monaco”, a scris Mihaela pe blogul ei.

Mihaela recunoaste ca, de fiecare data cand se intoarcea in tara, dadea iama in camara printre borcanele cu bunatati. Anul acesta si-a zis ca poate sa puna si ea muraturi chiar daca sta in Monaco.

“Am gasit greu borcane mari si n-am reperat patlageaua aia verde sau rosie care umplea borcanele din copilaria mea si nici pepenii mici, cu care as fi avut o relație zilnica, de placere si consum excesiv. Asa ca, luand lecții de la maestrele din familie, am decis sa improvizez si sa imprietenesc, in acelasi borcan, rosia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene rosu cu morcovul, merele cu mararul uscat, sarea cu portocala, un amarat de ardei aprig cu un ciorchine de strugure si, dupa acest patchwork de culori si arome, am asteptat cuminte sa-si faca o relație trainica si iute. Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aroma si gust, iar ce-a urmat, a fost un spectacol culinar cu care am luat mințile familiei si prietenilor care au devorat Monaco-muraturile cosmopolite , langa o placinta cuvioasa cu carne”, a mai povestit ea.

Vezi ce a mai pregatit pentru iarna: