Alexandra Stan isi petrece mult timp in aeroporturi si avioane, calatorind in intreaga lume pentru concertele sale. Tocmai de aceea, am fost curiosi sa aflam ce mananca si cu ce alimente reuseste sa se mentina fresh si in plina forma. 

"De obicei, la zboruriule scurte, mananc un sandvis, o gustare dulce si beau suc de rosii. E foarte bun sucul de rosii, imi place foarte mult, eu il beau cu piper si cu sare", ne-a marturisit artista.

Provocarea cea mai mare este la zborurile lungi, cand trebuie sa fie ceva mai atenta la ce mananca: "La zborurile foarte lungi, am mai mancat pui, nu m-am incumetat sa mananc vita sau mancaruri mai grele. De obicei incerc sa-mi cumper din aeroport o banana, un iaurt, ceva sanatos, pentru ca ajuta la digestie."

Alegerile pe care le face pe moment pot sa o afecteze pe termen lung: "Atunci cand ai doua zboruri pe zi sau cinci pe saptamana, nu poti sa mananci numai sandvisuri pentru ca nu te-ai simti bine. Eu obisnuiesc sa merg chiar si la aprozare sa imi cumpar fructe si legume in orasele in care ajung".

Desi nu se considera prea talentata la arta culinara, Alexandra marturiseste ca ii place sa gateasca de placere: "Nu sunt o bucatareasa reusita, nu gatesc de obicei, dar uneori imi vine cheful doar pentru relaxare. Si fac lucruri usoare."

Vezi care sunt si sfaturile specialistilor pentru mancarea din avion: Cum sa mananci sanatos la inaltime. 5 trucuri recomandate de nutritionisti