Cel de-al treilea sezon al emisiunii "MasterChef" a ajuns aproape de marea finala care va fi difuzata martea viitoare, de la 20.30. In competitia culinara de la ProTV au mai ramas doar cinci finalisti, dupa cele patru eliminari facute de chefi in aceasta seara. 

Rares Calota, Adriana Obrocaru, Anni "Raj Kapoor", Irina Bucsa si Jesica Zamfir sunt cei cinci concurenti care se lupta pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro, in timp ce Sorana Bustea, Alexandra Shine, Gabriel Apostol si Maria Dinu au fost eliminati in urma probelor la care i-au supus chefii.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Daca Sorana a lasat sortul dupa proba cumparaturilor contra timp, la care supa crema in paine nu i-a iesit conform fotografiei dupa care trebuia sa o gateasca, Alexandra Shine a dat gres tot cu o supa crema care i-a facut pe chefi sa o elimine.

Urmatoarea proba i-a pus pe concurenti in fata unei misiuni dificile: ei au avut de gatit un meniu a la carte complet pentru un grup de pensionari. Daca preparatele Irinei si ale lui Rares au primit laudele juratilor, Adriana a dat lovitura cu "cel mai bun tiramisu de pana acum", asa cum l-a numit chef Florin Dumitrescu. 

Proba a adus si ultimele doua eliminari ale serii: Maria si Gabriel au parasit concursul cu parere de rau, dar mandri ca au reusit sa ajunga pana in aceasta etapa.

Martea viitoare, de la 20.30, concurentii vor fi nevoiti sa dea tot ce au mai bun din ei si sa-si demonstreze din plin pasiunea pentru bucatarie si talentul culinar. Rares, Adriana, Anni, Irina si Jesica pornesc cu sanse egale la titlul de "MasterChef", insa probele la care ii vor supune cei trei chefi vor fi mai dificile ca oricand.