Fanii “Masterchef” vor avea parte de un show incintant si imprevizibil, alaturi de un nou juriu. Talentul gastronomic desavarsit, maiestria si eleganta culinara sunt atributele celor trei jurati. Noul juriu raspunde dorintelor telespectatorilor, aducand pe micul ecran trei exemple de povesti de succes, unde talentul si ambitia au condus la cariere impresionante in arta culinara.

Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce detine mai multe restaurante in Bucuresti si Constanta, Adrian Hadean este un cunoscut bucatar, realizator de emisiuni si autor de carti culinare, iar Florin Scripca a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV si este chef in cadrul unor restaurante de renume din Bucuresti.
Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romania in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, „Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, si in Franta, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

PRO TV va aduce in fata noilor concurenti un juriu bine pregatit, cu o experienta bogata in gastronomie, care sa-i ajute sa-si descopere talentul culinar si sa gaseasca inspiratia. Noii jurati garanteaza multe surprize telespectatorilor, fiind mereu impredictibili si lansand provocari nebanuite. Noul trio este format din trei caractere puternice, dar foarte diferite, care vor da savoare show-ului.

Editiile “MasterChef” de pana acum au reintarit pozitia de lider a PRO TV prin audiente record. “MasterChef” a devansat puternic show-uri culinare, cu un rating cu 184% mai mare decat formatul similar de emisiune situat pe locul 2. Cu o imagine proaspata si un format realizat la cele mai inalte standarde de calitate, “MasterChef” se bucura de un nou juriu si o noua echipa de productie, coordonata de Monica Senchiu si Marius Toader.
In iunie, PRO TV a dat statul preselectiilor pentru a cincea editie “MasterChef”, iar caravana a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Ultima sansa de a se inscrie in concurs pentru cei pasionati de gatit este preselectia din capitala, de pe 5 si 6 iulie.

“MasterChef“- Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!