Conceptul noului restaurant este unul simplu: clientii nu se vor simti vinovati pentru ca au luat o cina tarzie, pentru ca vor fi ajutati sa arda toate caloriile consumate inainte sa plece acasa.

Secretul nu sta intr-un meniu bazat pe salate si apa plata, ci pe ceea ce faceti dupa masa. Dupa o masa sanatoasa si copioasa toata lumea este invitata sa participe la o serie de activitati pentru a arde caloriile: de la lectii de stretching care ajuta digestia, pana la asezarea pe scaune cu vibratii care sa accelereze arderile.

Restaurantul este lansat din 13 martie in parteneriat cu brandul de electrocasnice Miele, iar responsabil cu prepararea celor mai bune feluri de mancare este bucatarul sef Frederick Forster.

Meniul cu “zero calorii” contine printre altele, filet de vita cu salata, bruschete cu scoici si chorizo, acoperite cu dressing de castraveti si ghimbir, oua de prepelita cu ciuperci sau fondue de praz si creveti umpluti cu lamaie sos de ierburi aromate.

Restaurantul este lansat pentru a promova noile aparate cu aburi de la Miele care vor fi folosite pentru a pregati felurile de mancare din meniu.

Sursa si foto: The Daily Mail