Gordon Ramsay, expert in emisiuni culinare de succes, il va scoli pe actorul care se pregateste pentru rolul din Chef – un film despre bucatarul Adam Jones si lupta sa pentru a depasi dependenta de droguri pentru a putea deschide un restaurant demn de stele Michelin.

Gordon Ramsay este incantat de acest proiect mai ales ca Bradley Cooper nu va fi singura vedeta pe care o scoleste. A lucrat indeaproape si cu familia Beckham, asa ca nu e de mirare ca se simte bine printre vedetele de la Hollywood.

Bucatarul ii va preda actorului un curs intensiv de gatit si il va invata cateva trucuri si tehnici astfel incat Bradley sa fie cat mai veridic in rolul sau de bucatar, a spus o sursa apropiata a bucatarului in The Sun.

In plus, visul lui Gordon Ramsay este ca aceasta experienta sa il ajute sa intre mai usor in lumea fimului pentru ca este deja obisnuit cu camerele de filmat. Celebrul bucatar este inscris in LA Creative Artists Agency si sunt zvonuri ca aceasta colaborare i-ar putea asigura si o scurta aparitie in noul film.

Sursa: contactmusic.com

Foto: nydailynews.com