Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, care isi doreste sa aiba parte de o experienta culinara gustoasa si sanatoasa. Oaspetii vor putea alege dintr-un meniu ce contine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatra, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mancaruri realizate cu ingrediente de sezon. In aceasta toamna, oaspetii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci si carne de vanat. O noutate este si Seara Raclette, care va avea loc in fiecare marti.

„Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile, cu 30-40% mai mici. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate” declara chef-ul Jakob Hausmann.

Mica Elvetie are 80 de locuri in restaurant si inca 40 pe terasa. Investia in locatie a fost de 280 000 de euro. Aceasta se regaseste in costurile de amenajare, in dotarea cu echipament a bucatariei si in costurile cu personalul. In 2013, obiectivul restaurantului este sa-si dubleze veniturile. Pentru acest an, cifra de afaceri este estimata la 150 000 de euro.

Mica Elvetie este pe piata de 14 ani.

Adresa: Bucuresti, Centrul Istoric, strada Franceza, numarul 60.