Pasionati de bucatarie si cu povesti interesante legate de gatit, fiecare vedeta in parte a tinut sa isi exprime bucuria de a se afla in bucataria MasterChef si de a avea astfel ocazia sa arate ce talente culinare ascunde.

”Mi-am dorit toata viata sa fac o scoala de chefi, insa cand am adunat ceva banuti m-am gandit ca m-ar ajuta sa imi cresc copilul si sa am caminul meu. Si n-am facut scoala de chefi”, a marturisit Elena Lasconi, bucuroasa ca are acum sansa de a gati la cel mai inalt nivel.

”Pana la 3 ani am stat cu bunica si varul meu in Moldova, in Ceahlau, si cele mai placute amintiri sunt cele din jurul mesei, la noi se gatea fabulos”, a povestit si Jojo despre inspiratia sa in bucatarie.

”A trebuit sa invat sa-mi fac de mancare pentru ca ajungeam tarziu acasa si nu imi mai trezeam parintii. E important sa mananci mancare proasapta si asa am inceput eu sa gatesc”, a adaugat si Don Baxter, in vreme ce Pasha Man a completat, cu umorul caracteristic: ”Cred ca gatesc dintotdeauna, nu stiu ce cauta restul aici, pentru ca am venit eu cu Baxter.”

Iata ce au gatit vedetele in prima editie MasterChef - Proba celebritatii:

Jojo

Laura Cosoi Pacha Man Don Baxter

Catalin Josan Ioan Isaiu Gina Pistol Adrian Daminescu Alex Dima Octavian Strunila Elena Lasconi Serban Copot Monica Irimia Gabriela Irimia Carmen Serban