“Au ajuns sa gateasca ca niste bucatari”, a spus Chef Florin Dumitrescu despre concurentii ramasi in competitie.

Iata care sunt acestia:

1. Aida Parascan
Aida s-a apucat de gatit pe la 14-15 ani, din necesitate. Parintii ei lucrau si avea doi frati mai mici carora trebuia sa le gateasca. A invatat sa gateasca singura, iar pe parcursul anilor s-a perfectionat. Ii place sa manance sanatos, prin urmare gateste numai cu ingrediente naturale.


2. Ana Rotaru

Ana are 23 de ani, este din Chisinau, insa locuieste in Bucuresti. A invatat sa gateasca urmarind retete pe internet sau la televizor. Adora sa prepare fructe de mare, este o slabiciune de-a ei: prefera midiile si incearca sa le prepare cat mai special, cam de cateva ori pe saptamana. Este talentata si la desen, obisnuieste sa faca desene cu rochitele pe care le duce la croitorie.


3.  Alexandru Hora
Alexandru este din Oradea si provine dintr-o familie numeroasa, fiind al patrulea din cinci frati. A avut o copilarie grea, iar in urma unui accident a facut o comotie cerebrala si o semipareza faciala Dintre toate cate a facut in viata, gatitul este pe primul loc! Desi i-a placut dintotdeauna sa gateasca, abia de o vreme incoace a realizat ca e o PASIUNE!


4. Maria Pop
Are 23 de ani, este casatorita si mamica a doi gemeni. Este studenta, gateste din pasiune si pe langa toate acestea lucreaza si ca manichiurista. Pasiunea pentru gatit si-a descoperit-o la 14 ani, la inceput de nevoie, apoi, treptat, ca pe o mare bucurie. Acum simte ca a avansat mult in bucatarie si gateste aproape orice pentru sotul sau, care ii adora mancarurile.


5. Maria Secrieriu
La 24 de ani, Maria conduce impreuna cu sotul ei o afarece - o spalatorie auto. Mama sa este romanca, iar tatal italian. Parintii ei au divortat insa cand Maria era foarte mica, astfel ca nu si-a cunoscut tatal. A invatat sa gateasca de la bunica sa, care si acum ii mai imparte secrete din bucatarie. Iar de la bunicul sau a furat reteta clatitelor pufoase.


6.  Mihai Toader
Bucataria il pasioneaza, dar il si relaxeaza. S-a apucat de gatit in timpul facultatii, cand a trebuit sa isi prepare singur de mancare.  Gateste de toate si abordeaza cu curaj stilul fusion. Face si dulciuri cam o data pe saptamana, insa cel mai des gateste paste. Condimentele preferate sunt verdeturile, chimenul, paprika, piperul alb, vinul.


7. Nicusor Coroama
 Prima data a inceput sa taie miei, invatand de la tatal lui. Merge impreuna cu tatal lui in fiecare sambata si miercuri la piata, unde vand produse lactate. Are 19 ani si locuieste in comuna Vicovu se Jos, judetul Suceava, impreuna cu parintii, fratele si sora mai mici si strabunica lor. Nicusor isi ajuta parintii de la 10 ani.


8. Pham Hoang Nhat (Nini)
Nini are 22 de ani si este din Vietnam. Locuieste in Bucuresti de 4 ani si este student in primul an la Master la ASE.
 A invatat singur sa gateasca, “furandui-i“ mamei diverse ingrediente din bucatarie.


9. Traian Galleguillos
Traian are 38 de ani si in prezent se ocupa de cresterea baietelului sau in varsta de 3 ani. Mama sa este romanca, iar pe tatal sau, de origine chiliana, l-a cunoscut cand avea 18 ani. Stilul sau de mancare este unul simplu si usor, iar din bucatariile pe care le-a incercat a reprodus intotdeauna felurile cu o nota personala.


10. Victor Nemes
Victor este instructor moto si pilot. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia.  Are 35 de ani si prima oara cand a facut cunostinta cu bucataria era in clasa a doua si pentru ca nu era nimeni acasa a gatit o omleta cu slanina si coaja de ou “delicioasa”. In ciuda faptului ca este atras de viteza, bucataria il linisteste si ii da mana libera la creativitate.

Care sunt preferatii vostri?