Inventia apartine chirurgului plastician american Leonard Grossman. A fost pusa in vanzare acum un an in Statele Unite, iar de cateva saptamani se gaseste si in magazinele din Marea Britanie.

Plasturele minune completeaza vitaminele si mineralele pierdute in urma consumului de alcool, in acelasi fel ca o injectie intravenoasa cu acestea. Desi nu a primit nicio reactie din partea lumii medicale, americanii care l-au folosit spun ca functioneaza chiar si dupa 10 pahare de martini.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui plasturele - foarte asemanator la infatisare cu cel cu nicotina- cu 45 de minute inainte de a incepe petrecerea si sa il lasi atasat pana a doua zi sau macar 8 ore dupa ultimul pahar cu bautura.

Doctorul Grossman sustine ca ingredinetele continute – vitamine din complexul B, vitaminele A, D, E si K si acid folic – sunt eliberate in mod constant in fluxul sangvin spre deosebire de cazul in care ai folosi o pastila impotriva mahmurelii care ar elibera substantele dintr-o data si intr-un timp scurt. Ceea ce nu poate face plasturele pentru tine este sa previna o betie crunta si un comportament penibil atunci cand intreci masura cu numarul paharelor.

Sursa: Daily Mail