Beko iti ofera sansa de a castiga un set complet de incorporabile care te ajuta la pregatirea celor mai delicioase retete, in timp record. Concursul “Momente speciale cu Beko” iti poate transforma propria bucatarie intr-un restaurant de 5 stele si te ajuta sa-ti gasesti inspiratia culinara prin care ii poti surprinde pe cei dragi. 

Cuptorul Beko Innova Chef iti pune la dispozitie 82 de programe automate de gatit, printr-un ghid electronic in 13 limbi diferite, care te ajuta sa gatesti de la cele mai simple retete, precum Pui la cuptor, pana la cele mai complexe, precum Fazan vanatoresc. Cuptorul beneficiaza de o tehnologie revolutionara care iti afiseaza pe meniul panoului de control, pas cu pas, indicatiile legate de prepararea retetei dorite. Pentru ca tu sa ai acces oricand, cat mai rapid, la aceste informatii, cele 82 de retete sunt acum disponibile si pe site-ul www.beko-innovachef.ro.

Mai mult decat atat, cuptorul Beko Innova Chef ofera optiunea de conectivitate USB care iti permite sa incarci pozele celor dragi, fotografiile destinatiilor tale favorite sau chiar retete culinare noi, pe care le poti vizualiza in permanenta pe ecranul cuptorului.

Pentru a completa o experienta culinara desavarsita, plita Beko HII64400AT te ajuta sa prepari retete sanatoase, folosind tehnologia de gatit prin inductie. Noua tehnologie permite sa gatesti de 2,2 ori mai rapid si sa economisesti energie cu pana la 43% comparativ cu folosirea unei plite electrice obisnuite. 

In plus, hota Beko CWB6600X cu 3 trepte de viteza si 2 filtre aluminiu anti-grasime ajuta la eliminarea completa a mirosurilor si ofera bucatariei un design modern si sofisticat, datorita nuantei argintii si a sticlei decorative. 

In perioada 15 aprilie - 31 mai 2013, participantii concursului “Momente speciale cu Beko” sunt invitati sa trimita o fotografie de la o masa festiva ce a insotit un moment special in compania familiei sau prietenilor. Fotografia trebuie sa aiba un titlu sugestiv si o scurta descriere a momentului ilustrat in imagine. 

La finalul concursului, prin tragere la sorti, participantii pot castiga premiul cel mare, respectiv setul de electrocasnice incorporabile Beko (cuptorul Beko InnovaChef OIM 25901X, plita Beko cu inductie HII 64400AT, hota Beko cu sticla decorativa CWB 6600X), sau cele trei premii secundare, fiecare constand intr-o cina speciala alaturi de cei dragi, in valoare de 300 RON.

Participa si tu la concursul “Momente speciale cu Beko” pe www.beko-innovachef.ro/concurs si petrece mai mult timp de calitate cu cei dragi!

Tags: Beko, concurs